Lekker Leven 6/2007

lekker levenBij het augustusnummer van Lekker Leven is het nog altijd zomertijd! Dus lekker makkelijk met strandeten zoals een couscoussalde met nectarine, rauwe ham en mozzarella of een pita gezond. Vijf verschillende recepten met de aardappel, eenvoudig en niet saai! Karin maakt voor de kids een croque monsieur en een croque madame en heeft ook tips voor apres-vakantiepret. De vergeten groente is dit keer de venkel, die toch steeds meer aan populariteit wint, me tips over het kopen en bewaren van de venkel. En ken jij ook de mosselman? Lekker Leven bezoekt Delta Mossel en praat met Wim van de Plasse over de mossel, met tips en recepten! Weer voldoende leesplezier dus op naar Super de Boer!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.