Lekker Leven

lekker leven juni 2007Yes! BBQ-tijd! Daar draait het om in Lekker Leven van juni 2007. Dus heel veel zomerse gerechten, met bijvoorbeeld avocado en aubergine en natuurlijk barbecuerecepten. Karin doet in de Kids Corner aan watervoetbal, maakt aardbeien met een chocodip als traktatie en voor de barbecue rimboespiesen. Aan het woord een aubergineteler, in the picture bij de vergeten groente koolrabi, product van de maand is de pindakaas van Super de Boer met een aantal recepten en het toetje van de maand is de tropische verleiding: kokosvanillemousse met rood fruit! Snel even naar de Super de Boer.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.