Lekker Leven 4/2007

Het is er weer tijd voor: buiten eten! Lekker Leven besteed in het mei nummer aandacht aan zomerse recepten, zoals aardbeienrecepten, een klassieke tomatensoep en tapas. Maar wat dacht je van kip op z’n Iraans of rode bietjes en dan ook nog de oma’s boterbiesjes? Het staat allemaal in dit nummer. Maar naast lekkere recepten vind je in het item met hart & ziel een interview met Peter Hamaker, haringexpert en Lekker Leven neemt een kijkje achter de schermen van Jong Oranje. Natuurlijk komt de zomer er aan en dan wil je lekker in je vel zitten, daarom een speciaal stappenplan en voor de kids heeft Karin weer vanalles bedacht van een rozijnenbootje, tuintosti tot een zelf te maken Delfts blauwe mok. Heerlijk leesvoer.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.