Lekker Leven

Lekker LevenLekker Leven, het gratis kookblad van Super de Boer staat in april in het teken van groen, gezond en bewust. Maak groene gerechten met doperwten en meer, of wees bewust en lees het interview met de biologische kruidenteler in hart en ziel, of ga voor gezond met Sonja Bakker. Recepten met seizoensproducten zoals spinazie en recepten voor doordeweekse maaltijden. In Alles Kids heeft Karin een heuse milieu bingo gemaakt, kan je een marsmannetjes pasta maken en krijg je de veel variatie op de mop het is groen en het ….. ? Genoeg te lezen in dit nummer, dus op naar Super de Boer!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.