Lekker Gezond Vegetarisch door Francis van Arkel

Lekker gezond vegetarisch - Sophie de Clercq & F. van Arkel Vegetarisch koken wordt steeds populairder. In het boek Vegetarisch kan je culinaire inspiratie opdoen om nieuwe gerechten te brutselen. De recepten zijn voorzien van kwalificaties als ‘caloriearm’, ‘cholesterolverlagend’ en ‘vezelrijk’, maar ook de andere voedingswaarde als calorieën, koolhydraten en eiwitten zie je vermeld. In verschillende hoofdstukken leer je vegetarisch koken met zuivel, met peulvruchten, noten en zaden, met vleesvervangers, met groenten en paddenstoelen en met granen, pasta en rijst. Je kan dus genoeg inspiratie opdoen voor een dag zonder vlees. Vegetarisch is een uitgaven van het tijdschrift lekker gezond.

Titel: Lekker gezond vegetarisch
Auteur: Francis van Arkel
Uitgever: Millerbooks
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789076218472
Winkelprijs: 5,00
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.