Lekker Blond Koken met Vriendinnen

Lekker blond
Geffen, F. van & Dröge, J. Wie kent het leuke servies niet van Blond Amsterdam? Nu hebben de dames achter Blond Amsterdam, Janneke Dröge en Femque van Geffen, een kookboek gemaakt met 60 makkelijke recepten. Je vindt er echt allerlei recepten in, ingedeeld in de hoofdstukken broodjes & borrelhapjes, soep & sla, pasta & prutjes, vis & vlees tot toetjes & taartjes.

In dit boek vind je maar 1 foto, namelijk van de makers van dit boek. De rest is allemaal voorzien van de typische illustraties en vrolijke kleurtjes van Blond Amsterdam. De reden dat er geen foto’s in dit kookboek staan is dat je zo geen voorbeeld hebt, dus het mag er misschien niet perfect uitzien, belangrijkste is dat het smaakt!

Een kookboek om lekker en makkelijk mee te koken maar vooral een kookboek om vrolijk van te worden.

Titel: Lekker Blond – koken met vriendinnen
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 22,95
ISBN: 9789021580173

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.