Lekkah! Vernield `s Gravenhaegsch Kookboeck door Pierre Wind

LekkahPierre WindGooi je Wannee of je Nieuw Haags kookboek maar weer op zolder, Pierre Wind komt met Lekkah! Vernield ’s Gravenhaegsch Kookboeck. Alles wat je moet weten over koken van voorgerecht tot nagerecht, de spelregels in de keuken en KeukenEHBO, Pierre Wind schrijft erover in zijn eigen onnavolgbare wijze. Samen met de Haagse strips van Marnix Rueb een naslagwerk waar je echt wat van leert. Met vernieuwende recepten, zoals stamppotten uit de wok en allerlei nieuwe uitvindingen op het gebied van keukenapparaten, veel weetjes en feitjes. Klassiek meets innovatief op recept gebied. Een boek om je te laten vervoeren in de wereld van keukenkennis en kookgevoel.

Titel: Lekkah! Vernield `s Gravenhaegsch Kookboeck
Auteur: Pierre Wind
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789043906654

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)