Le Magazine

le magazineHet feest nummer van Le Magazine, het tijdschrift van La Place, is uit. Exclusief voor Le Magazine laat Jamie Oliver zijn favoriete adressen zien in Londen, het beste restaurant, de leukste kookboekhandel en de oudste foodmarkt van Londen. Je kan het ook zelf gaan bezoeken met een arrangement inclusief een diner in Jamie’s restaurant Fifteen! Blijf je liever dichterbij huis dan neemt Gert Jan Hageman je van restaurant De Kas op culinaire tocht door Amsterdam en omstreken. , waar krijg je de lekkerste kroketten? Of de spannendste bonbons of olijfolie? Je kan de adresjes allemaal terugvinden in dit nummer. Wat kan je nog meer verwachten? Alles over bilogische koffie, recepten voor de lekkerste kersthapjes en recepten voor een compleet feestmenu. Snel naar de V&D en/of La Place en haal voor 1 euro dit lekkere nummer! Klik hier om online Le Magazine te lezen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.