Larousse Gastronomique

Larousse gastronomiqueLarousse is een van de bekende encyclopedieën van de wereld in verschillende vakgebieden. Larousse gastronomique is een van ’s werelds beroemdste naslagwerk op culinair gebied. Prosper Montagné heeft in 1938 de scepter gezwaait over de productie van de eerste editie van Larousse Gastronomique. Hij wilde een overzicht geven van de culinaire geschiedenis en een informatiebron zijn voor de alle aspecten van het koken. De encyclopedie is gebaseerd op de Franse gastronomische cultuur. Je vind allerlei recepten uit de verschillende Franse gebieden maar vooral allerlei termen die je gebruikt in het culinaire vakgebied. Op alfabetische volgorde kan je in 3 delen echt alles vinden…. Als je iets mist zou het vreemd zijn… Een musthave voor iemand die graag in de keuken staat en zich ook in de gastronomische wereld wil verdiepen.

Titel: Larousse Gastronomique
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789021580067

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.