La nonna La cucina La vita door Larissa Bertonasco

La nonna La lucina La vita Larissa BertonascoEen kookboek zonder foto’s maar met illustraties van de schrijfster, Larissa Bertonasco, zelf. Italiaanse recepten van ‘la Nonna’ (de grootmoeder) uit de streek LiguriĆ«. Larissa heeft allerlei recepten van haar grootmoeder genoteerd en met verhalen en de illustraties is het dit kookboek geworden. Niet alleen heeft ze recepten van haar oma, maar ook van haar moeder. Zo zie je met het recept voor spaghetti alla carbonara dat twee generaties het heel verschillend klaarmaken. Authentieke Italiaanse gerechten, de herinneringen en illustraties maken dit een boek een feest om te lezen.

Titel: La nonna, la cucina, la vita
Auteur: Larissa Bertonasco
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789023011880
Winkelprijs: 19,90

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.