La France Gourmande door Marolyn Charpentier

In het boek “La France Gourmande” beschrijft Marolyn Charpentier een rondreis langs alle traditionele gastronomische markten en feesten die Frankrijk kent. Elke maand worden er drie gastronomische markten/ feesten besproken en lees je over het hoe en waarom van de markt en krijg je recepten met de producten waarop het op die markt draait. Daarnaast heeft dit boek een overzicht van alle jaarmarkten en festivals van Frankrijk met allerlei toeristische informatie over hotels, restaurants en bezienswaardigheden van de betreffende streek. Hou je van het gastronomische leven wat Frankrijk te bieden heeft dan is dit boek wat voor je. Mooie vormgeving, mooie foto’s en lekkere recepten!

Titel: La France Gourmande
Auteur: Marolyn Charpentier
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789021540856

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.