Kookschrift van een Kookgek door Joop Braakhekke

Kookschrift van een kookgek joop braakhekkeJaren geleden heeft Joop Braakhekke bij de Avro het programma Kookgek gepresenteerd. Na aanleiding van dit tv-programma is een serie van 4 boekjes uitgekomen met recepten uit de serie. In de boekjes worden complete driegangen menu’s besproken en van recept voorzien. Met handige kook- en bereidingstips van Joop Braakhekke zelf. Veel informatie over de gebruikte ingrediënten en wijntips voor bij de menu’s. Naast de persoonlijke notities van Joop is er voldoende ruimte voor eigen tips of bevindingen. In het eerste deel van ‘Kookschrift van een Kookgek’ 16 verschillende menu’s bestaande uit voor- hoofd- en nagerecht. Sommige hoofdgerechten met vlees, dan weer met vis. Leuk kookboek voor de ware kookgek!

Titel: Kookschrift van een kookgek
Auteur: Joop Braakhekke
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2003

(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)