Kookschrift van een Kookgek 4 door Joop Braakhekke

Kookschrift van een kookgek / 4Het laatste deel in de serie ‘Kookschrift van een Kookgek’. In dit boekje gaat Joop Braakhekke terug naar de periode dat hij het vak leerde bij de Hotelschool Maastricht, zijn stageperiodes en zijn eerste eigen restaurants. De recepten in dit boek zijn recepten als een andijvietaart, fricassee van een kalfszwezerik, kipkoekjes in bananenblad en gekonfijte sinaasappelschilletjes. Genoeg variaties in dit laatste deel van Kookschrift van een Kookgek!

Titel: Kookschrift van een kookgek 4
Auteur: Joop Braakhekke
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789051216387

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.