Kookschrift van een Kookgek 2 door Joop Braakhekke

Kookschrift van een kookgek / 2Na het succes van ‘Kookschrift van een kookgek’ is nu een tweede deel uitgekomen. In dit deel maar liefst 24 menu’s, soms met driegangen, soms met viergangen. Verschillende recepten uit de Hollandse, Franse en Italiaanse keuken allen doorspekt met tips en anekdotes van Joop Braakhekke. Als groot liefhebber van eten en drinken weet Joop Braakhekke als geen ander de kwaliteit van producten en de combinatie van deze producten perfect te beschrijven en te beschrijven in de recepten. Een echt kookschrift met ruimte voor je aantekeningen, met grappige tekeningen en foto’s.

Titel: Kookschrift van een kookgek 2
Auteur: Joop Braakhekke
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789051214819

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.