Kookpret voor Kinderen door Kristiane Muller Urban

Kookpret voor kinderen Leer koken met Alfred, het dikste nijlpaard met een koksmuts op! Je leert eerst over het keukengerei wat je nodig hebt om te koken en daarna over hoe je met keukenapparatuur moet omgaan. Als je alles weet dan kan je beginnen met koken. Alfred leert je stap-voor-stap koken. Zo tover je de heerlijkste recepten op tafel. Je vader en moeder mogen wel gaan oppassen want straks ben jij de beste kok in huis.

Titel: Kookpret voor kinderen
Auteur: Kristiane Muller-Urban
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij
Verschijningsjaar: 1995

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.