Kookgek op Reis

kookgek op reis joop braakhekke Joop Braakhekke in Kookgek op Reis. Hij doet allerlei landen aan, zoals Amerika, Frankrijk, Mauritius en noem zo nog een paar landen op. Hij verteld eerst wat over de geschiedenis van het land, over de wijnen en dergelijke. Daarna gaat Joop Braakhekke een of twee gerechten koken uit dat land met zijn passie en zijn typische doen en laten. Over de gerechten die hij maakt verteld hij ook allerlei weetjes. Elke aflevering duurt ongeveer tussen de 10 en 15 minuten. Bij de dvd wordt ook een cd geleverd met erop allerlei liedjes over eten en drinken, ook zingt Joop Braakhekke ook een deuntje mee. Een leuke dvd om eens te bekijken, en eerlijk gezegd de cd heb ik nog niet beluisterd.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.