Kookbijbel door Piet Huysentruyt

Kookbijbel Piet HuysentruytMet recht een kookbijbel genoemd, zo dik is dit kookboek. Piet Huysentruyt bekend van diverse kookprogramma’s bij VTM zoals S.O.S. Piet, de Perfecte keuken en Lekker Thuis, en zijn eigen kruidenlijn ‘Piet’s Kruiden’ heeft bijna al zijn recepten die hij ooit heeft bedacht en gemaakt voor het programma Lekker Thuis op papier gezet en gebundeld in de Kookbijbel.

Voor elk wat wils is er een recept. Van aperitiefhapjes, soepen, voor- en lunchgerechten, slaatjes, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, wild en gevogelte, bijgerechten, eenpansgerechten, deegwaren tot desserts.

Als je in dit boek echt niets lekkers kan vinden …. het is bijna onmogelijk!

Titel: Kookbijbel
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789002214776

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.