Kook! Op Eigen Benen met Fokke & Sukke

Kook ! op eigen benen met Fokke & Sukke Corry Duquesnoy  Margriet Mulder Fokke & Sukke hebben hun eigen kookboek. Het is een kookboek voor iedereen die wil leren koken en het nog nooit geleerd heeft, of als andere kookboeken eigenlijk veel te moeilijk zijn. Maar het kan ook zijn dat de kant-en-klare maaltijden je te duur worden. Dus dan koken met Fokke & Sukke, recepten die simpel zijn, niet te veel ingredi├źnten beschikken, gezond en vooral betaalbaar zijn! Je vind niet alleen recepten in dit kookboek maar ook allerlei tips en weetjes. Mooie fotografie van de gerechten, duidelijke recepten en leuke striptekeningen van Fokke & Sukke… Hebben dus!

Titel: Koken op eigen benen met Fokke & Sukke
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789066113893
Winkelprijs: 9,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.