Kook Ook

Kook ookPas weer uitgebracht een totaal herziene druk van Kook Ook, geschreven door Irene van Blommenstein, Annelene van Eijndhoven, Jose van Mil en Fon Zwart. Zelf heb ik nog de oudere druk van 1994, die uitgebracht werd in opdracht van het Nederlands Zuivelbureau. Het nieuwe boek heeft een frissere uitstraling gekregen, andere illustraties en zelfs meer recepten! Het kookboek is bedoeld als een naslagwerk, om lekker even te snuffelen, wat idee-en op te doen en om culinaire dingen te leren. Een boek met recepten voor iedereen en met allerlei ingrediënten. Leer meer over smaakmiddelen of over wild… je kan heel veel terug vinden in dit boek. Net als andere naslagwerken onder de kookboeken mag dit kookboek eigenlijk niet ontbreken in de boekenkast!

Wil je alvast kijken in dit boek. Klik hier dan voor de versie op Google Books.

Titel: Kook Ook
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2002
Winkelprijs: 24,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.