Kook OK met Rob Geus

Kook OK met Rob GeusRob Geus ken je wel van de Smaakpolitie, als keurmeester controleert hij verschillende horeca gelegenheden op hygi├źne. Maar Rob Geus kan ook koken, en dat laat hij zien met Kook OK! Makkelijke, gezonde, lekkere en goedkope recepten van pasta gorgonzola, kabeljauw met chorizo of een broodje warmvlees, stap voor stap beschreven. Naast de 50 favoriete recepten van Rob Geus ook handige tips & trucs om je eigen keuken schoon en veilig te houden. Want tja waar wordt je nou niet vrolijk van?

Titel: Kook OK met Rob Geus
Auteur: Rob Geus
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789021584911

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.