Kook met Jamie! door Jamie Oliver

Kook met Jamie Het dikste kookboek van Jamie Oliver ooit! Een boek met allerlei verschillende typische Jamie Oliver gerechten. Alle recepten zijn gefotografeerd en van veel technieken zijn stap-voor-stap foto’s gemaakt. Elk hoofdstuk begint met een uitgebreide inleiding over de producten, de kennis, smaken en technieken. Zo leer je bijvoorbeeld ook veel over kruiden en specerijen en wat het kan doen met je gerecht.

Goed en lekker eten moet je leren, als je er elke dag van kan genieten is het helemaal gelukt. Dit is dan ook de gedachte van dit boek. Eten is een noodzaak en als je er van kan genieten is het alleen maar beter! De opbrengst van dit boek komt geheel ten goede van zijn project Fifteen.

Titel: Kook met Jamie!
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789021580593
Winkelprijs: 39,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.