Kokende Mannen door Erna van den Berg, Henriette Klautz & Corine Rottschafer

Kokende mannen Elly van den Berg, Posthuma de Boer - Klautz, H. & Spier Rottschaefer, C. Voor elke week van het jaar een man in de keuken! 52 mannen hebben een openhartig gesprek aan de keukentafel en geven hun recepten prijs. Erna van den Berg, Corine Rottschafer en Henriette Klautz hebben 52 portretten gemaakt van mannen die koken, allemaal mannen die zich uitleven in de keuken. Met vragen als waarom kook je? Wat zijn je herinneringen aan de maaltijden uit je jeugd? Wie is je inspiratiebron? Gefotografeerd in hun eigen keuken vertellen onder andere Jeroen Krabbe, Job Cohen, Ed Nijpels en Freek de Jonge over hun kookkunsten en geven ook hun recepten prijs.

Titel: Kokende mannen
Auteur: Erna van den Berg, Henriette Klautz & Corine Rottschafer
Uitgever: Balans
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789050187947
Winkelprijs: 5,99

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.