Koken voor familie en vrienden door Ainsley Harriott

Ainsley Harriott bekend van het BBC programma Ready Steady Cook heeft al een aantal boeken geschreven. Dit is voor mij het eerste boek wat ik heb van hem. Er staan veel makkelijke recepten in. Recepten die snel klaar zijn in het hoofdstuk Koken na het Werk. Het zijn ook steeds heel verschillende recepten met een overheerlijk resultaat. Hij legt ook dingen uit in het boek, en er staan soms voetnootjes bij met extra tips. De fotografie is voortreffelijk, en de recepten zijn erg duidelijk omschreven en makkelijk te maken, en natuurlijk het belangrijkste het is om je vingers erbij op te eten!

Titel: Koken voor familie en vrienden
Auteur: Ainsley Harriott
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2004
Winkelprijs: 27,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.