Koken met Sylvia Witteman

Koken met Sylvia WittemanKen je de columns van Sylvia Witteman in de Volkskrant? Eerder zijn ze al gepubliceerd in boekvorm in de boeken ‘Het bearnaisesyndroom’ en ‘De Maillardreactie’ en nu zijn deze twee boeken samengevoegd in 1 boek. Sta je op de afgrond gevuld met Chicken Tonight en Aardappel Anders? Met dit boek wordt je op het nippertje gered van deze kokende afgrond. Voor echt lekker eten dien je dit boek van binnen en buiten te kennen. Je krijgt onmisbare tips voor studentenmaaltijden waar je echt veel geld mee uitspaart en nog veel meer. Alles mag, geen beperkingen, niks is verboden! Humorvol geschreven en heerlijke recepten!

Titel: Koken met Sylvia Witteman
Auteur: Silvia Witteman
Uitgever: Mets en Schilt
Verschijningsjaar: 2007

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.