Koken met Karin door Karin Luiten

Koken met Karin Luiten Kleine moeite groot effect! Dat is het motto van dit boek. Makkelijke recepten die iedereen kan maken. Na twee succesvolle sites: Koken met Karin en Koken Blogo heeft Karin Luiten nu ook een kookboek op haar naam staan.

Het is een kookboek voor mensen die houden van lekker eten, maar eigenlijk niet te lang in de keuken willen staan en vooral geen tijdrovende handelingen moeten doen. Het is een echt gebruikerskookboek. Karin wil vooral dat je de recepten gebruikt en dat je er mee gaat experimenteren en er is dus ruimte om je experimenten te noteren.

Het Koken met Karin kookboek is geheel in een handgeschreven lettertype en met de rood-zwarte tekeningen een leuk, vrolijk kookboek geworden. Denk je dat je nog steeds geen keukenwonder bent dan kan je ook nog op “kookles” bij Karin in haar kookschool.

Titel: Koken met Karin
Auteur: Karin Luiten
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789023011972
Winkelprijs: 15,00

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.