Koken In McDonald’s Kitchen door Andy McDonald

mc donaldLekker eten zonder vlees en vis, dat heeft Andy McDonald al laten zien in zijn tvprogramma McDonald’s Kitchen (te zien bij Llink), nu zijn de recepten ook verzameld in Andy’s eerste kookboek: Koken in McDonald’s Kitchen. Eerst begint het boek met Andy’s Kooktips, hoe maak je een artisjok of een prei schoon, hoe maak je ravioli of sushi, alles stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto’s. Dan begint het echt werk, het boek is ingedeelt in seizoenen, en elk seizoen heeft zijn eigen groenten en fruit waarmee dan ook gekookt gaat worden. Leuk zijn de verschillende weetjes over de seizoenen en dat er ook mensen aan het woord komen over eerlijke (biologische) voeding, zoals Hero Stam, aardappelteler, of Menno Haveman, shiitake-kweker. Wordt ook enthousiast voor eerlijke en authentieke ingrediënten net als Andy!

Titel: Koken in McDonalds’ Kitchen
Auteur: Andy McDonald
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789021511122
Winkelprijs: 7,90

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)