Koken & Genieten December 2007

koken en genieten december 2007December Feestmaand, Koken & Genieten pakt uit met wild hoofdgerechten, verrassende voorgerechten, heerlijke desserts en voor bij de koffie de lekkerste taarten en koekjes. Verder alles over walnoten met bijbehorende recepten als kaasnoedels met walnoten en soep met walnootpesto. Koken & Genieten is ook op bezoek bij een kleine ambachtelijke en biologische bakker in Nijmegen: Bakker Arend en Bakker Arend geeft zijn recept prijs voor gevulde speuclaas. Wil je alvast een voorproefje van Koken & Genieten december klik hier!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.