Koken & Genieten November 2007

Koken en genieten november 2007Het novembernummer van Koken & Genieten staat in het teken van smoorgerechten zoals runderstoof met bier en een lamscarre op bourgondische wijze, maar ook de specialiteiten uit Lombardije en recepten met chocolade. Op de vraag wat het nut is van probiotica en omega-3 vetzuren heeft Koken & Genieten een antwoord, Koken & Genieten is op bezoek geweest in de brouwerij van Hertog Jan in het Limburgse Arcen en zijn op zoek gegaan naar de geheimen van de brouwer en tevens een uitstapje naar Brugge gemaakt om daar het chocolademuseum Choco Story te bezoeken en daar alles te leren over chocolade. Allemaal interessante onderwerpen dus in dit nummer van Koken & Genieten en met de vele recepten echt heerlijk leesvoer.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)