Koken & Genieten

Koken & GenietenKoken & Genieten staat in augustus in het teken van simpele zomerse gerechten. Want wie heeft er met warm weer zin om lang in de keuken te staan? Je krijgt recepten voor bijvoorbeeld een groente-vispakketje, salade met kipspiesjes of een gegratineerd gehaktbrood. Naats de verschillende recepten is er speciale aandacht voor de bosbes, wat kan je er mee doen, wat is de houdbaarheid en wat zijn de voedingsstoffen en recepten met bosbessen otbreken natuurlijk niet. Ook in dit nummer een interview met Ellen en Paul over hun weblog Ministerie van Eten en Drinken. Ellen geeft daarnaast ook 2 van haar recepten prijs, de Elzasser flammenkueche en de Kip met 40 teentjes Knoflook. Leuk leesvoer!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.