Koken & Genieten

koken en genieten Het juli nummer (2007) van Koken & Genieten staat deze keer vol met zomerrecepten zoals voor op de barbecue kippenbouten met gepofte aardappels, garnalen-courgettespiesen en aubergines met pijnboompitten, maar ook heerlijk zomers gebak bekijk maar eens de frambozenkwarkcakejes, vanille-baisertaart en aardbeigebakjes. Natuurlijk missen de zomerse salades niet, overheerlijke aardappel-bonensalade met schapenkaas, spitskoolsalade met schnitzelnuggets en een meloen-vijgensalade. Het ingredient van de maand is de kers, wat kan je allemaal doen met kersen? wat is de houdbaarheid van kersen? wat zijn de voedingsstoffen in kersen? Koken & Genieten heeft er het antwoord op.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.