Koken & Genieten Maart 2008

Koken & Genieten maart 2008Het maartnummer van Koken & Genieten staat in het teken van het lekkers uit de lichtstad Parijs. Parijs is de stad voor de fijnprover en het goede leven. Niet alleen in de sterrenkeukens wordt het beste van het beste geserveerd ook in de normale bistro’s. Koken & Genieten heeft ook recepten uit Parijs meegenomen en maak nu zelf bijvoorbeeld je mousse au chocolat. Alles over voorjaarspaddenstoelen en hoe je de paddenstoelen kan bereiden. Dit nummer heeft tevens een aantal vegetarische recepten, zoals gebakken schapenkaas met spitskool of tarwerisotto met paddenstoelen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.