Kok & Co Kookplezier

Koks & Co is een programma wat bij VTM getoond werd. Gepresenteerd door Bea Vercammen en Bart van den Bossche, met iedere week bekende Vlamingen zoals Pascale Naessens, Koen Wouters en Belgisch ex-premier Celie Dehaene die hun kookkunsten vertoonden. Alle tv-gerechten staan nu gebundeld in dit boek, met veel aanvullende suggesties en tips. Totaal zijn er nu 80 snelle en voordelige recepten. Door de extra informatie over de diverse ingredi├źnten die als uitgangspunt genomen worden in de diverse hoofdstukken is het een echt kookleesboek geworden. Maar ook de wijnliefhebber mag niet ontbreken, elk hoofdstuk heeft zijn eigen wijntips. Een leerzaam en leuk boek.

Titel: Kok & Co Kookplezier
Uitgever: Roularta Books
Verschijningsjaar: 1999

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.