Koen Crucke en de Kookkids door Koen Crucke

Koen Crucke, eigenlijk beter bekend bij de kids als Alberto ‘meneer Spaghetti” van de serie Samson en Gert, heeft een leuk kinderkookboek geschreven. Samen met meneer Spaghetti koken de kids rondom verschillende thema’s zoals een verjaardagsfeest, een paasbuffet en de kerstdis. De hele ploeg maakt verschillende uitstapjes en laat de kinderen heel veel handige en interessante weetjes zien. Want tja waar wordt chocolade van gemaakt? Hoe wordt kaas gemaakt? Met leuke en eenvoudig uitgewerkte recepten kunnen de kinderen een volwaardige maaltijd op tafel zetten! Maar je mag als ouder zijnde ook wel eens gebruik maken van dit boek hoor!

Titel: Koen Crucke en de kookkids
Auteur: Koen Crucke
Uitgever: Terra – Lannoo
Verschijningsjaar: 2001

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.