Koekje door Jonah Freud

Koekje Jonah Freud Koekje is een boekje met alleen maar recepten voor koekjes. Jonah Freud heeft een boek samengesteld met de recepten voor klassieke koekjes van Cees Holtkamp en met recepten voor nieuwe Nederlandse koekjes van Kees Raat. In dit boek wordt eerst uitgelegd over de ingredi├źnten van het koekje. Na de legenda en de sjablonen voor de koekjes mag je eindelijk aan de gang. Klassieke en moderne koekjes wisselen elkaar af. Alle recepten zijn voor zien van een mooie foto. En wie geen genoeg kan krijgen van de foto’s de kaft van het boek kan je helemaal uitvouwen en eventueel ophangen als poster. Maak nu de meest lekkere koekjes in je eigen keuken. Het boek is opgedragen aan Wim, koekjesgenieter.

Titel: Koekje
Auteur: Jonah Freud
Uitgever: De Kookboekhandel
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789080568426

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.