Kitchen Showdown

Kitchen ShowdownRosemary Shrager laat twee gezinnen tegen elkaar koken in de serie Kitchen Showdown. Twee gezinnen die eigenlijk niet veel van eten en koken houden worden voor het blok gezet en moeten als team een heuse maaltijd koken voor een jury. Maar eerst krijgen ze les in de kookschool van Rosemary. Rosemary probeert de gezinnen enthousiast te krijgen om eens niet te frituren maar met verse ingredienten aan de slag te gaan. Als Rosemary de recepten heeft voorgedaan dan begint de strijd. De gezinnen moeten als team aan de slag zonder de hulp van Rosemary, en probeer dan maar even een maaltijd in elkaar te zetten. Als er dan een gerecht uitgekomen is dan wordt er ook gejureerd, de winnaar krijgt een pan en de verliezer als troostprijs een rasp. Enkele weken later komt een camarateam nog bij de gezinnen langs om te kijken of ze werkelijk wat hebben opgestoken tijdens de kooklessen van Rosemary. Vanaf mei 2007 te zien op de maandagavond bij Vitaya.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.