Kitchen Criminals

Vanaf 13 augustus heeft BBC2 een nieuw kookprogramma op tv, nou ja kookprogramma de kandidaten moeten nog wel wat meer leren over koken. John Burton Race en Angela Hartnett zijn op zoek naar Engeland’s slechtse kok, in verschillende streken selecteren ze verschillende mensen die een recept van hun na mogen koken. Daarna kiezen zowel John als Angela elk de 2 slechtste kandidaten en de ander mag ze dan gaan opleiden in een speciaal bootcamp zodat er tenminste een eetbaar gerecht op tafel komt van de hand van hun kandidaten. Wie maakt er van de slechtste kok, de beste?? Wil je meer zien, kijk dan op deze BBC site van Kitchen Criminals met meer informatie over het programma en recepten. Kitchen Criminals is elke werkdag op tv op BBC2 vanaf 18:30. Kitchen Criminals is vanaf maart 2008 ook te zien op NET 5 op de zondagavond rond 18:30!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)