Kids aan het Bakken door Sara Lewis

Als je aan het bakken bent willen kinderen altijd meehelpen. Nu heeft Sara Lewis 60 recepten speciaal voor kinderen zodat ze zelf in de keuken aan de slag kunnen gaan en de heerlijkste cakes op tafel kunnen toveren. Natuurlijk moeten ze eerst weten wat ze nodig hebben, wel technieken je tegen kan komen, verschillende tips en de kooktermen. Dit wordt allemaal duidelijk uitgelegd. En dan echt aan de slag, recepten voor de mooiste taarten, lekkerste cakes en koekjes. Sara weet het wel en de recepten zijn allemaal al uitgeprobeerd door kinderen. Heerlijk bakboek voor veel kliederplezier of bakpret in de keuken!

Titel: Kids aan het bakken
Auteur: Sara Lewis
Uitgever: Veltman
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789059205253
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.