Keukengeluk – Gordon Ramsay

Keukengeluk Gordon Ramsay In het tv-programma Oorlog in de Keuken nam Gordon Ramsay je mee naar een waar slagveld in veel Britse restaurantkeukens. Stuk voor stuk kwamen de restaurants weer in het oog van de ware culinaire liefhebber. Ze kregen meer klanten dan ooit tevoren. In het kookboek Keukengeluk vind je recepten die Gordon Ramsay geïntroduceerd heeft bij Bonaparte zoals de Franse uiensoep, of de knapperige eendensalade van The Glass House en de klassieke bouillabaisse van The Walnut Tree Inn. Foto’s en anekdotes uit de tv-serie, mooie foto’s van de gemaakte recepten. Geniet met dit boek van een voorproefje uit een waar keukenparadijs!

Titel: Keukengeluk
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789021541082

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.