Je Lust & Je Leven door Anneke Geerts

Je lust & je leven oftewel de voedingsbijbel voor een nieuw tijdperk. Het is geen kookboek, en je zult er dus echt geen recepten in vinden, maar een informatiebron voor iedereen die meer wilt weten over gezonde en goede voeding. Het boek volgt het Teleac/NOT televisieprogramma Je lust & je leven in acht hoofdstukken, te weten: voeding voor de geboorte, van vloeibaar naar vast, ziek worden van eten, smaak en eetgedrag, zin en onzin van afvallen, gezond oud worden, van voeding tot medicijn. Het belang van goede voeding wordt duidelijk gemaakt in dit boek, want goede voeding houdt je lichaam in conditie en verhoogt de kwaliteit van het leven. In ieder geval een leuk en informatief boek voor iedereen die met gezonde voeding bezig is.

Titel: Je lust & je leven
Auteur: Anneke Geerts
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2000
In opdracht van: Stichting Teleac
ISBN: 9789043900447

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.