Jan Jans en de Kinderen in de Keuken

Jan Jans en de Kinderen in de KeukenWie kent Jan Jans en de Kinderen niet? Elke week in de Libelle en natuurlijk van de stripboeken. Nu is er dan ook Jan Jans en de Kinderen in de Keuken. Met de allerleukste strips van natuurlijk Jan Jans en de Kinderen, allemaal over eten, en allerlei handige kookweetjes, tips en recepten. Bijvoorbeeld het recept voor een oer hollandse erwtensoep, en tips over hoe je de beste stamppotten maakt en je krijgt antwoord waarom woensdag nu eigenlijk gehaktdag is! Maar dat is nog lang niet alles. Topkoks als Jonnie Boer, Cas Spijkers, Lonny en Joop Braakhekke geven hun favoriete familierecept. Superleuk en Superlekker! Het album is verkrijgbaar bij de supermarkt, boekhandel of bij Zester.

Titel: Jan Jans en de kinderen in de keuken
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2007
In opdracht van: Libelle

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.