Jammie! Een Jong Kookboek door Jonah Freud & Herman Geurts

Jammie! een jong kookboek, is een kookboek voor jonge mensen tussen de 12 en 20 jaar. Maar eigenlijk mag iedereen wel stiekum dit kookboek gebruiken. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Kookboekhandel in Amsterdam heeft Jonah Freud (huidig eigenaresse) heel veel recepten verzameld. Bijvoorbeeld van de vorige eigenaren Titia Bodon en Johannes van Dam, maar ook van klanten, vrienden, medewerkers en ga zo maar door en allemaal hebben ze zo hun eigen recept voor jongeren. Durf je de Milky Way Gratin aan, of zandmoppen? Wil je eens een courgettepannenkoekje of taboul├ę proeven? Of ga je zelf aan de slag met sate of rode kool met appeltjes en hachee? Echt een ‘hip’ kookboek, vormgegeven door Herman Geurts. Leuke anekdotes van de receptbedenkers! Lezen, Koken, Proeven!

Titel: Jammie! Een jong kookboek
Auteur: Jonah Freud & Herman Geurts
Uitgever: Terra – Lannoo
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789058970794

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.