Jamie’s Italië door Jamie Oliver

Binnenkort begint het programma Jamie Goes Italian bij RTL5 maar de Jamie Oliver fans hebben natuurlijk allang kennis gemaakt met zijn Italiaanse avonturen. Het boek en de nieuwe serie zijn aan elkaar gekoppeld. De recepten die je tegenkomt zijn authentieke Italiaanse recepten van families die hij ontmoet heeft tijdens zijn rondreis. Bij elk recept vind je dan ook een inleiding met een verhaal rondom het recept maar ook rondom degene van wie hij het recept heeft ontfutseld. De recepten zijn dan ook gevarieerd, van simpel tot moeilijk. Voor iedereen wat wils.

Titel: Jamie’s Italië
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2005
Winkelprijs: 31,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.