Jamie’s Dinners door Jamie Oliver

Dit is, vind ik dan, 1 van de leukste boeken die tot nu toe Jamie geschreven heeft. Dit boek is geschreven toen hij bezig was zijn restaurant Fifteen in Londen op te richten. Je ziet namelijk ook foto’s van zijn personeel in het boek staan. Er staan verschillende gerechten in, veel vis en pasta. Maar dat zijn ook de favorieten van Jamie Oliver. De recepten zijn duidelijk, en het is me gelukt om de tomaten ‘creme’ soep van Jamie na te maken, ook een pasta peperonata is erg goed gelukt. De recepten zijn goed beschreven en de foto’s zien er uit om op gegeten te worden!

Titel: Jamie’s Dinners
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2004
Winkelprijs: 34,95
Klik op de cover om het te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Jamie’s Dinners door Jamie Oliver”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.