Jamie Goes Italian

Jamie Oliver Toevallig kwam ik op het weblog van cheffen tegen dat er weer een nieuw show van Jamie Oliver bij RTL op tv komt. Op dinsdag 12 september om 21:30 staat er volgens een PDF-schema van RTL (die je makkelijk kan vinden door te googlen) Jamie Goes Italian op het ‘menu’ bij RTL 5. Wat is Jamie Goes Italian eigenlijk dan? Ook daar heb ik even naar moeten zoeken maar het is vorig jaar op Channel 4 uitgezonden onder de naam Jamie’s Great Italian Escape. In zijn VW-busje om inspiratie op te doen van de Italianen en hun eten. Hij heeft veel mensen ontmoet en veel lekkere recepten ontdekt. Deze recepten kan je natuurlijk ook weer kan lezen in Jamie’s Italie. Het word dus weer smullen geblazen met het nieuwe TV-seizoen…! Ik begrijp dat de serie uit 6 afleveringen van 30 minuten bestaat, RTL begint al op 3 oktober met Herman Helpt! Dus we hebben elke dinsdag een dubbele aflevering… Als je niet kan wachten bekijk dan de Promo!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

6 gedachten over “Jamie Goes Italian”

  1. Jamie’s Italie heb ik ook… mjummie… enne we kunnen ook weer uitkijken naar een nieuw boek van Jamie … Kook met Jamie… en zo te zien komt er ook binnenkort weer een nieuw boek uit van Gordon Ramsay… Zag ik tenminste bij Bol.Com

  2. Ik heb gisteren ook gekeken. Leuk programma. het valt me alleen op dat Jamie vaak dezelfde ingrediënten gebruikt en het blijft typisch Engels, daar moet je van houden.
    Dat hij midden tussen de Italianen staat te koken is natuurlijk geweldig, alleen zo leer je er van.
    Ik kijk ook weer uit naar herman den Blijker, weer leuke TV-uurtjes voor de boeg!

  3. Heerlijk en er komt nog meer kook tv…. Talpa komt met topkop, je kan je nu nog opgeven als amateurkok op topkok.tv zag ik bij Dining and Wining…. en van het blog Cheffen gaan Olde en Faab (ook van de Viva) een programma maken Restaurant Make Over… (Anders dan Herman den Blijker en Gordon Ramsay) En dan ook nog eens de kinder kookprogramma’s…. op Zapp Taarten van Abel en Deksels… en elke werkdag om half 5 een andere chefkok op rtl4… Pfff je komt bijna zelf niet meer aan koken toe 🙂 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.