Jamie, De Basis van het Koken door Jamie Oliver

Jamie, de basis van het koken oliverDe basis van koken, is echt een boek waarmee je basistechnieken in de keuken leert. Wat heb je nodig in de keuken, waar moet je opletten met het boodschappen doen. Jamie Oliver heeft hier de tips voor. Leer raspen en schillen, leer een vis fileren of een kip verdelen… alles met stap-voor-stap foto’s en stap-voor-stap omschrijving. Er staan veel verschillende recepten in dit boek, en als je geen zin hebt om je aan het recept te houden, dan staan er nog tips bij wat je eventueel zou kunnen veranderen. Alle gerechten zijn op de foto gezet, en ook foto’s van Jamie zelf ontbreken niet. Een leuk basisboek!

Titel: Jamie, de basis van het koken
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2002

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.