Jamie at Home

jamie at homeTerug naar de basis… dat is het nieuwe programma van Jamie at Home vanaf juni 2007 te zien op de vrijdagmiddag vanaf 16:30 op RTL4. Quote van Jamie: “All I ever wanted to do was to make food accessible to everyone; to show that you can make mistakes – I do all the time – but it doesn’t matter,” -Jamie Oliver (vertaald: Wat ik altijd wilde doen is voedsel bereikbaar maken voor iedereen, wat je kan doen met een misbaksel, dat overkomt mij altijd, maar dat maakt niet uit). Elk programma draait om 1 product alle aspecten, soorten en de verschillende bereidingswijzes komen aan bod. Maar ook over het zelf kweken van producten. Haal dus maar vast zaden of groentenstekjes in huis en kweek samen met Jamie Oliver je eigen groenten en fruit en kook zelf met je eigen verse producten. RTL4 heeft ook een stuk over Jamie at Home staan op de site Over Koken. Bij VTM kan je de recepten uit Jamie at Home terugvinden!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.