Internationale Verrassingen Met Rijst door Clare Ferguson

Internationale verrassingen met rijst - Clare FergusonAllerlei rijstrecepten uit verschillende uithoeken van de wereld vind je in dit boek. Gerechten uit Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Midden-Oosten, India, Pakistan en Sri Lanka, het Verre Oosten en Zuidoost-AziĆ« en AustraliĆ« en Nieuw Zeeland kan je vinden in dit rijstkookboek. Eerst moet je weten welke soorten rijst er zijn, er zijn namelijk honderden verschillende soorten en natuurlijk moet je weten hoe je de verschillende soorten rijst moet koken. Ga dan aan de gang met gerechten als kedgeree, kohlrouladen of Koreaanse oesterpizza’s. Elk recept is voorzien van een foto en sommige gerechten zelfs van stap-voor-stap foto’s. Een leuk boek als je meer met rijst wilt gaan doen.

Titel: Internationale verrassingen met rijst
Auteur: Clare Ferguson
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 1998
ISBN: 9789021532424

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)