Indonesische lekkernijen door Sallie Morris

Echt een boek wat je tegenkomt en denkt eigenlijk wel leuk. Een boekje over Indonesische lekkernijen. Met meer dan 70 recepten kom je meer te leren over de authentieke Indonesische keuken. Met voor iedereen wat wils, vlees, vis, salades, en makkelijke gerechten. Mooie foto’s en ook stap voor stap fotografie. Tover de lekkerste Indonesische gerechten op tafel aan de hand met de recepten uit dit boek.

Titel: Indonesische lekkernijen
Auteur: Sallie Morris
Uitgever: Veltman Uitgevers
Verschijningsjaar: 2003

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.