Mini Basics Indian door Cornelia Schinharl

Indian Mini Basic - Cornelia Schinharl In de serie Mini Basics is het boekje Indian verschenen. Volgens de kaft van het boek “De heerlijkste gerechten uit het kruidenparadijs”. De gerechten zijn niet authentiek Indiaas, de schrijfster is nooit in India geweest, maar met uitproberen en veel proeven zijn er wel veel kruidige gerechten in receptvorm verschenen. In het begin van boekje leer je eerst de basis van de kruidenfamilie en wat gaat goed bij de kruidenfamilie past. Dan kan je aan de gang gaan met de recepten zoals Aubergine Yoghurt Salade, Vindaloo of kikkererwten in tamarindesaus. Probeer de smaak en de kleuren van het Verre Oosten op tafel te toveren. Dit boekje helpt je een eindje op weg!

Titel: Mini Basics Indian
Auteur: Cornelia Schinharl
Uitgever: The House of books
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789044306248

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)