In Search of Perfection

plaatjeOp de dinsdagavond kan je om 21:30 op BBC2 sinds een tijd Heston Blumenthal aan de slag zien. In zijn serie “In the search of Perfection” gaat Heston op zoek naar de perfectie. In zijn zoektocht naar de perfecte hamburger, peking eend en ga zo maar door neemt hij elk benodigd ingredient onder de loep. Hij gaat langs leveranciers van topproducten over de hele wereld om zo de beste ingredienten bij elkaar te krijgen. Eenmaal thuis gaat hij aan de slag met een gepassioneerd team en niks stopt hem om zijn doel te bereiken: “De Perfectie!”. Bekijk de video’s nog terug op de site.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.